Firme pe domenii

Caută firme pe un anumit domeniu

Caută o Firmă

România

Firme Nou Infiintat Raport căutare firme după domeniile de activitate

Agricultura

Lista firmelor din Romania ce activeaza in sectorul agricol. Totalul firmelor  lisate este de din care 2,544 sunt firme cu capital strain.

Comert

Lista firmelor din Romania ce au ca domeniu principal de activitate comertul. Total firme in baza de date din care 16,690 cu capital strain.

Industrie

Lista firme din categoria industrie inscrise in catalogul Firmeo. Toate firmele din lista din care 7.095 sunt firme cu capital strain.

Constructii

Aceasta categorie contine firmele care ofera servicii in domeniu constructiilor din Romania. Toate firmele din lista din care 6,524 cu capital strain.

IT&C

Lista firme din domeniul Informatii si Telecomunicatii (IT&C). Total firme in baza de date din care 2,778 firme cu capital strain.

Hoteluri si Restaurante

Lista firmelor din industria ospitalitatii: Hoteluri, Restaurante, Cafenele. Pentru HoRoCa am identificat firme, cu capital strain.

Transport

Lista firme din domeniul transporturilor. Toate firmele din lista , din care cu capital strain 1,978 de societati.

Imobiliare

Lista firme din domeniul imobiliar. Numarul total de firme active din toate sectoarele pietei imobiliare a ajuns in 2024 la cifra de .

Intermedieri financiare si asigurari

Lista firme ce au ca obiect de activitate intermedieri financiare, activitati de asigurari si fonduri de pensii. Total   firme active identificate in baza de date.

Sanatate si asistenta sociala

In domeniile sanatate si asistenta sociala, dispunem de un numar total de contacte active.

Invatamant

Obtineti toate informatiile legate de domeniul educational. Total firme active in baza de date .

Servicii

Lista firme din domeniul Prestari servicii. Activitati de secretariat, servicii suport si alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor. Total firme active .


Au încredere în noi

O parte din clienții noștri: